Ако сте решили да започнете бизнес, ние от Експерт Комерс ще Ви консултираме безплатно и ще Ви помогнем да стартирате успешно, предпазвайки Ви от грешки.
Регистрацията на фирмата е първото нещо, което трябва да направи предприемача. За тази цел е необходимо да се избере име на фирмата, уставния капитал и кой ще е собственик и кой управител.
Регистрацията на ООД или ЕООД е най-предпочитаната форма за създаване на фирма. Имуществената отговорност на собственика е до размера на записания капитал, който може да бъде 2 лв.
Регистрацията на фирма при нас е 200 лв., което включва всички такси и нашия хонорар. След като Ви помогнем да регистрирате фирмата, можем да Ви водим и счетоводството, като цените са по договаряне, в зависимост от обема на работа и вида дейност ( брой фактури и наети служители, дали ще се регистрира по ДДС, дейността само в България ли ще е и много други фактори, които ще обсъдим при даването на ценова оферта). Най-важното, в наше лице, ще имате доверен партньор, който знае кое е най-добре за Вас.

       Ние предлагаме:

1.     Водене и обработка на счетоводни документи.

2.     Обработка на заплати и осигуровки.

3.     Изготвяне на трудови договори, длъжностни характеристики и правилник за организацията на дейността и вътрешния трудов ред.

4.     Изготвяне на заявления, справки, декларации, опис и други.

5.     Изчисляване на обезщетения за временна неработоспособност и представяне на болнични листове в НОИ.

6.     Помощ при данъчни ревизии.

7.     Съставяне на ведомост за заплати.

8.     Подаване декларации обр. 1 и 6.

9.     Съдействие за избягване на двойното данъчно облагане.                                                                                            

На тел: 0882000123 ще Ви консултираме безплатно на въпроси, които Ви вълнуват относно регистрация на фирма и предлаганите от нас счетоводни услуги.

Препоръки на клиенти

Какво разбират клиентите за нас

НАШИЯТ ДЕВИЗ:

1. БЪРЗО
2. КАЧЕСТВЕНО
3. ГАРАНТИРАН УСПЕХ

Обади се